018 4100 555 018 25 25 55

Program putovanja:

1.Dan NIŠ - BJELJINA

Polazak iz Niša oko 04-05h sa dogovorenog mesta. Vožnja autoputem E75, preko Sremske Mitrovice sa usputnim pauzama i prijem putnika. Dolazak do Bjeljine i obilazak njenog centra. Slobodno vreme za kafu. Zatim odlazak do naselja “Pet jezera” i poseta grandioznom manastiru Svete Petke, sa dve crkve pod jednim krovom i pozlaćeni “ruskim” kupolama. Smeštaj u hotel. Fakultativno odlazak do Etno sela “Stanišići . U selu se danas izdvajaju dve celine. Jedna, sazdana od drveta, predstavlja svetovni život. Čine je drvene kuće – brvnare sa pokućstvom i upotrebnim predmetima iz iste epohe. Kuće povezuju popločane kamene staze, a u centru sela su dva jezera. Druga celina je duhovnog karaktera i predstavljena je srednjevekovnom arhitekturom građenom u kamenu, koja je u stvari skup replika istorijskog i religijskog značaja. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Bjeljinu. Noćenje.

2.Dan BANJA LUKA

Doručak. Napuštanje hotela i nastavak puta ka Banja Luci. Razgledanje i upoznavanje grada: Kastel, Krivi sat, Banski dvor, Hram Hrista Spasitelja, džamija Ferhadija, Safikadin grob, Gospodska ulica. Nakon razgledanja, smeštaj u hotel. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u okolinu grada - Krupa na Vrbasu. Smeštena je na mestu gde Vrbas napušta kanjon i ulazi u Krupsko polje, a sa njegove leve strane se uliva reka Krupa. Povratak u hotel. Noćenje.

3.Dan BANJA LUKA – JAJCE, REKA JANJ, JANJSKI OTOCI

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Banja Luci ili fakultativni izlet u grad Jajce koji se nalazi na ušću reke Plive u Vrbas. Odlazak do čuvenog vodopada, simbola ovog grada. Ovo je jedini vodopad u svetu koji se nalazi u centru grada i to ga čini specifičnim i jedinstvenim. Spada u 12 najlepših vodopada u svetu. Nastavak putovanja do reke Janj i Janjskih otoka, izletišta koje se nalazi nedaleko od Šipova – biser prirode Bosne i Hercegovine. Reka Janj je poznata upravo po turističkoj atrakciji Janjska ostrva, gde se Janj razliva u mnogobrojne potočiće koji se nakon nekoliko kilometara ponovo spajaju. U popodnevnim časovima povratak ka Banja Luci, slobodno vreme. Noćenje.

4.Dan TUZLA - NIŠ

Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Tuzlu. Obilazak grada, šetnja Starim gradom, razgledanje starih austrougarskih gradjevina, trg Slobode. Obićićemo gradsku česmu, Turalbegovu dzamiju, spomenik Meši Selimovićui i Ismetu Mujezinoviću Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju u popodnevnim časovima.

5.Dan NIŠ

Dolazak u Niš u večernjim časovima. Kraj programa.

Cena aranžmana:

Hotel 3* 169 €

Aranžman obuhvata:

 • Prevoz turističkim autobusom na relacijama navedenim u programu
 • Smeštaj hotelu prema programu u standardnim 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 1 noćenja sa doručkom u Bjeljini i 2 noćenja sa doručkom u Banja Luci
 • Panoramsko razgledanje
 • Usluge turističkog vodiča - pratioca grupe tokom putovanja
 • Troškove organizacije, vođenja i realizacije aranžmana

Aranžman ne obuhvata:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000€).PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA
 • Fakultativne izlete i individualne troškove
 • Gradsku turističku taksu 1.50€ po osobi

Popusti i doplate:

 • treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5€
 • doplata za 1/1 sobu iznosi 40%

Cene fakultativnih izleta po osobi:

 • Krupa na Vrbasu - 15€ odrasli,10€ deca;
 • Etno selo Stanišići 15€ odrasli,10€ deca;
 • Jajce, Janj i Janjska ostrva 25€ odrasli, 20€ deca;

 

Način plaćanja:

 • Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate
 •  40% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja
 • 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo čekovima građana ili administrativnom zabranom bez uvećanja  do 15.03.2024.

 

 

 Aranžman je rađen na na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika  i  usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja  ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska i moguće je izvršiti realizaciju programa uz manji broj prijavljenih putnika uz doplatu ili spajanja sa drugom agencijom.

Opšti uslovi

 • Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Clock travel licenca OTP 234/2021 kategorija Clock Travel osiguran je Bankarskom  garancijom broj 323LG34223390001 od 05.12.2022. godine, izdata od Eurobank Direktna A.D. Beograd, po Garanciji za dobro izvršenje posla zaključena 05.12.2022. godine. U Pz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Clock Travel koji su sastavno deo prijave putovanja.

   Program broj 1, od 04.10.2023.