018 4100 555 018 25 25 55
list

Dominikanska Republika

Dominikanska Republika je država na Karibima, zauzimajući istočne dve trećine ostrva Hispanjola na Karibima. Zapadne trećina ostrva pripada Haitiju. Na severu, Dominikana izlazi na Atlantski okean, a na jugu na Karipsko more.

U Dominikanskoj Republici se nalazi čak 10 potpuno različitih nacionalnih parkova od kojih će vas svaki posebno očarati.
– Ekološki park Punta Kana, nalazi se oko pola kilometra južno od kluba i odmarališta Punta Kana. Pokriva skoro 8 kvadratnih kilometara i dom je za oko 80 vrsta ptica, 160 vrsta insekata i 500 vrsta biljaka. Posetioci mogu uzeti bilo koju od tura kroz Parque Ojos Indígenas, sa vodičem na engleskom, francuskom, nemačkom ili španskom jeziku u trajanju od 90 minuta. To je bujan deo parka Punta Kana, površine 18 hektara, tako nazvan zbog 11 laguna sa svežom vodom koja dolazi iz podzemne reke. Tura takođe uklučuje posetu botaničkoj bašti, bašti sa voćem, farmi sa iguanama i zoološkom vrtu za decu.
– Jedan od većih zooloških vrtova u celoj Latinskoj Americi, The Parque Zoológico Nacional, ima veliki broj životinja poput nosoroga, šimpnazi, flamingosa i ugrožene vrste solenodona.
– Ćilibarska obala je u pravom smislu reči Diznilend za ljubitelje adrenalina. Ovde možete uživati u vožnji mountain bajkom, planinarenju, jahanju, windsurfingu, paraglajdingu, ronjenju… Kažu da je ovo najbolje mesto na svetu za skijanje na vodi, vožnju sandolinom za istraživanje džungle i oslikanih pećina koje su stare čak 2000 godina.

list

Dominikanska Republika

Whala! Bavaro

list

Dominikanska Republika

Be Live Collection Punta Cana

list

Dominikanska Republika

Vik Arena Blanca

list

Dominikanska Republika

Barcelo Bavaro Palace

list

Dominikanska Republika

Melia Punta Cana Beach Resort

list

Dominikanska Republika

Melia Caribe Beach

  • 1